Over Groep Cnudde

Wij bieden u een volledige service: van ontwerp tot uiteindelijke realisatie. Totale renovatie en inrichting van interieur. Kasten, ramen, parket .…

Verbouwingen op fundament van ervaring

Verbouwingen zijn al sinds jaar en dag de specialiteit van ons bedrijf, dat in Oudenaarde is gevestigd. De bvba Cnudde werd in 1988 door Martin Cnudde opgericht als eenmanszaak, met als specialiteiten (vooral) plaatsing van vloeren, sanitaire werken en algemene herstellingen. Na de indiensttreding van zoon Davy en de overname van Lucaplast konden voortaan grote verbouwingswerken worden uitgevoerd. Van in het prille begin werd de kostprijs van de verbouwing altijd in overleg met de klant bepaald.

Elk type woning

Groep Cnudde voert alle mogelijke verbouwingen uit: rijwoning, appartement, bel-etage, bungalow, hoeve of herenhuis? Wij passen ons hoe dan ook aan uw project aan. Kleine of grote verbouwingswerken aan een specifieke ruimte – slaapkamer, living, wc, achterbouw of woonkamer – zijn eveneens perfect mogelijk. En uiteraard kunnen ook professionele klanten op ons rekenen: verbouwing van uw bedrijf? Installatie van een kitchenette in uw kantoor? Geen enkel probleem! Totaalrenovatie of kleine opdracht? Wij zetten ons hoe dan ook 100 procent in! Bovendien bent u zeker van kwaliteit: niet alleen omwille van onze ervaring, maar ook omdat wij preferred partner zijn van Deceuninck, al jarenlang specialist in ramen en deuren in pcv en aluminium.

Kostprijs van een verbouwing?

Verbouwen van een oud huis? Starten met een nieuwbouw? Wellicht stelt u zich meteen de vraag over de kostprijs van verbouwingen en wilt u een heldere offerte ontvangen. Groep Cnudde maakt er een erezaak van een budget op te maken dat perfect rijmt met uw mogelijkheden. Onze verbouwingstips krijgt u er als bonus bij!

Actief in Vlaanderen en verder

Bent u van plan te beginnen met een kleine of grote verbouwing? Wij werken overal in België: we zijn gevestigd in Oudenaarde, maar komen even graag in Gent, Kortrijk, Oostende, Antwerpen of Leuven. Ook in het buitenland hebben wij al succesvol projecten afgerond.
Geïnteresseerd? Geef ons een seintje, onze projectleider komt graag langs om samen met u uw behoeften in kaart te brengen en vervolgens een voorstel op maat te maken. Niet voor niets luidt onze slogan ‘Samen sterk in verbouwingswerk’!

Wil je meer weten over een project? Aarzel niet om ons te contacteren.

Klik hier