Totaalrenovatie

Totaalrenovatie? Wij pakken die van a tot z aan: van eerste gesprek over bouwtekening tot installatie en afwerking. Met respect voor uw budget als rode draad.

Totaalrenovatie: van a (appartement) tot z (zolder)

Totaalrenovatie is al jarenlang de specialiteit van Groep Cnudde. Of u nu een professional of particuliere klant bent, en of u nu bij ons aanklopt voor een klein of groot project: wij zetten hoe dan ook al onze knowhow en ervaring in om uw project tot in de kleinste details te laten kloppen. Van bouwtekening tot oplevering!

Totaalrenovatie van badkamer, douche, zolder …

Welke ruimte u ook wil laten verbouwen, wij maken er graag werk van. Zo kunt u op ons rekenen voor de totaalrenovatie van uw:

  • Douche: geen evidente ruimte (vochtigheid, vaak gebruikt), maar wij klaren de klus
  • Keuken: vandaag meer dan ooit een leefruimte, die wij helemaal op punt stellen
  • Badkamer: een plek om te genieten en tot uzelf te komen, en die wij daarom met de grootste zorg aanpakken
  • Zolder: geen verloren ruimte, maar een extra plaats in huis om te werken, ontspannen …

Totaalrenovatie: ook plaatsing van ramen en deuren

Ook de plaatsing of vervanging van uw ramen en/of deuren kunt u binnen uw totaalrenovatie gerust aan ons overlaten. Houten ramen en deuren maken we volledig in eigen atelier, voor pvc en aluminium werken we met de producten van Deceuninck, van wie wij preferred partner zijn.

Totaalrenovatie van rijwoning, hoeve, herenhuis …

Totaalrenovatie betekent dat wij ook probleemloos de volledige woning aanpakken. Schakel ons gerust in voor de totaalrenovatie van uw:

  • Appartement
  • Rijwoning
  • Hoeve
  • Herenhuis
  • Kantoorruimte (schrijnwerk, kitchenette … )

Groep Cnudde maakt er altijd wérk van, en uiteraard binnen de afgesproken termijn. Werkt u al enige tijd met vertrouwde stielmannen? Uiteraard kunt u dat in ons totaalrenovatieproject blijven doen, daar doen wij absoluut niet moeilijk over. Kwaliteit is kwaliteit – of dat nu met eigen mensen is of externe specialisten!

Kwaliteit en service

Met intussen bijna 30 jaar ervaring op de teller en een groep van vakkundige, gedreven medewerkers mag Groep Cnudde zich gerust een autoriteit in totaalrenovaties noemen. Zeker omdat de hoogste kwaliteit en beste klantenservice elke dag onze drive blijven. Zo werd ons machinepark onlangs uitgebreid met moderne apparatuur (CNC gestuurde 4- fase, kantenlijmer … ) en openen we in Oudenaarde binnenkort een toonzaal, om het onze klanten nog gemakkelijker te maken.

Totaalrenovatie in Vlaanderen en België

Plant u binnenkort renovatiewerken en wilt ook u onze bewezen expertise ondervinden? Laat ons dan gerust iets weten, zodat we een – uiteraard vrijblijvende – afspraak kunnen maken. U vindt ons in Oudenaarde, van waaruit wij heel Vlaanderen en bij uitbreiding België bedienen: van Oostende over Gent tot Antwerpen.

Totaalrenovatie mét advies

Onze projectleider zit samen met u rond tafel om advies op maat te geven, uw noden in kaart te brengen en een plan op te stellen dat volledig afgesteld is op uw budget. Die zal ook uw project grondig opvolgen en coördineren. Van het strippen van de woning of ruimte, het klaar zetten tot de elektriciteits-, sanitaire en/of schrijnwerken. Tot het eindresultaat volledig naar uw zin is! Tot binnenkort?

Blog berichten gerelateerd aan deze pagina

Isolerende voordeurIsolerende voordeurLees meer

Isoleren je ramen wel voldoende?
Test het met de energiecalculator!

Klik hier

Wil je meer weten over een project?
Aarzel niet om ons te contacteren.

Klik hier