Ramen en deuren

Ramen en deuren in het materiaal van uw keuze – hout, aluminium of pvc – en op maat van uw nieuwbouw- of renovatieproject: dat is onze garantie.

Ramen en deuren plaatsen in Vlaanderen én daarbuiten

De meeste ramen en deuren hebben specifieke troeven, en net daarom passen ze niet in gelijk welk project. Specialist ter zake Groep Cnudde, met 30 jaar ervaring, kan u hier grondig over adviseren. Onze ramen produceren we zelf in Oudenaarde, maar leveren en plaatsen doen we in heel Vlaanderen en bij uitbreiding België: Gent, Kortrijk, Lokeren, Brugge, Aalter, Antwerpen, Leuven, noem maar op. Ook daarbuiten is dat mogelijk – tot in het buitenland toe!

Ramen en deuren in aluminium, hout of pvc

Ramen en deuren plaatsen is geen evidentie. Ten eerste omdat het heel vakkundig moet gebeuren, zodat de producten hun isolerende functie perfect kunnen uitoefenen. Ten tweede is er de materiaalkeuze. Bij Groep Cnudde kiest u tussen:

  • Aluminium: licht en flexibel materiaal – de voordelen spreken voor zich
  • Hout: natuurproduct eerste klas, dat het resultaat een warme aanblik geeft
  • Pvc: onderhoudsvriendelijk, recyclebaar en de garantie van een moderne look

We bekijken welk materiaal het best bij uw project past in functie van look, isolatiewaarde, onderhoud, openingskant, enzovoort. Vervolgens gaan we aan de slag. Al onze ramen kunnen trouwens geplaatst worden met dubbele beglazing of hoogrendementsglas.

Ramen en deuren op maat

Plant u een renovatie van uw woning? Wilt u uw bedrijf of kantoor onder handen laten nemen? Omdat wij een eigen productieatelier hebben, bent u hoe dan ook zeker van ramen en deuren op maat. Voor onze ramen en deuren van aluminium en pvc werken wij trouwens al jarenlang samen met de specialisten van Deceuninck, van wie wij preferred partner zijn – een titel die een vakman echt moet verdienen. De plaatsing van onze pvc-ramen en -deuren voldoet trouwens aan de strenge Kiwa-normen, wat een extra zekerheid is voor u als klant.

Samen door één deur?

Ramen en deuren: er komt meer bij kijken dan u misschien zou denken. Ga dan ook niet met de eerste de beste in zee, maar kies voor bewezen kwaliteit, vakmanschap en service. Kies met andere woorden voor Groep Cnudde, dat van ramen en deuren plaatsen een absolute specialiteit heeft gemaakt. Meer weten of een afspraak maken? We zijn maar een telefoontje of mail verwijderd.

Isoleren je ramen wel voldoende?
Test het met de energiecalculator!

Klik hier

Wil je meer weten over een project?
Aarzel niet om ons te contacteren.

Klik hier