Technieken

Wij plaatsen alle mogelijke elektrotechnische installaties die uw leefcomfort optimaliseren én uw energiefactuur minimaliseren.

Elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties moeten met zorg geplaatst worden: ze zijn namelijk grotendeels verantwoordelijk voor het comfort in uw woning, kantoor of bedrijf. Reken op het vakmanschap van Groep Cnudde! Wij monteren alle mogelijke installaties met kennis van zaken. Bovendien geven wij u graag alle nodige info over subsidies.

Specialist in verwarming, domotica, sanitair en veel meer

Welke installatie u ook wilt laten plaatsen, kunt rekenen op het vakmanschap van Groep Cnudde. Wij hebben de knowhow in huis over:

  • Centrale of vloerverwarming
  • Domotica
  • Gas- of mazoutketel, eventueel in combinatie met boiler
  • Gekeurde elektrische installatie
  • Sanitaire installaties

Elke elektrotechnische installatie is dus mogelijk. Ook voor de plaatsing van ventilatiesystemen kunt u op ons rekenen. En dat zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wist u trouwens dat wij daarnaast alle nodige schakelaars, stopcontacten, verlichting … voorzien?

Specialist in domotica

Eén van de domeinen waar Groep Cnudde in uitblinkt, is domotica. Wij kunnen namelijk probleemloos alle apparaten of circuits aansluiten op een domoticasysteem, volledig aangepast aan uw specifieke wensen. Wilt u uw domotica vooral in functie van verlichting, energieverbruik, veiligheid, klimaatregeling of comfort? Wij installeren het tegen een correcte prijs, waarna vakspecialisten alles tot in de puntjes komen programmeren en afstellen.

Domotica van Niko Home Control en KNX

Voor onze domoticasystemen werken wij met Niko Home Control en met KNX Home Control, wereldwijd dé standaard voor woning- en gebouwcontrole. Alles wat met de sturing van gebouwfuncties te maken heeft (zonwering, verwarming, ventilatie, alarm, telecommunicatie … ) kan hiermee worden geregeld. Deze systemen vormen met andere woorden de perfecte garantie op comfort, efficiënt energiebeheer én veiligheid.

Meer weten over plaatsing van elektrotechnische installaties? Wilt u een prijsvoorstel? Laat ons iets weten, we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Isoleren je ramen wel voldoende?
Test het met de energiecalculator!

Klik hier

Wil je meer weten over een project?
Aarzel niet om ons te contacteren.

Klik hier