Interieur

Een keuken, badkamer living en/of andere ruimte die u en uw budget als gegoten zit? Wij gaan al meer dan dertig jaar voor superieur interieur!

Interieurinrichting van de hoogste kwaliteit

Interieurinrichting is een heuse uitdaging: het  project moet namelijk tot in de kleinste details afgestemd zijn op de smaak- en stijlvoorkeuren van de klant. Daarom zien wij elke opdracht als een traject dat we van a tot z samen afleggen. Van de eerste meeting tot de uiteindelijke oplevering. Zodat het uiteindelijke resultaat 100 procent rijmt met uw verwachtingen. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen wij u die belofte maken. U vindt Groep Cnudde in Oudenaarde, uitvalsbasis om heel Vlaanderen en bij uitbreiding België te bedienen: van Ieper over Kortrijk tot Gent, Antwerpen en Leuven. U kunt ons zelfs inschakelen voor projecten in het buitenland.

Interieurinrichting: modern, landelijke stijl, klassiek …

Is uw leef- of professionele ruimte aan herinrichting toe? De specialisten van Groep Cnudde denken graag met uw mee. Samen komen we ongetwijfeld tot een vernieuwend en verfrissend interieurdesign. De stijl kiest u helemaal zelf:

  • Houdt u van klassiek?
  • Bent u eerder het landelijke type?
  • Kan het niet modern genoeg zijn?
  • Draagt de Engelse stijl uw voorkeur weg?

U geeft de gewenste stijl van uw interieur aan, wij gaan aan de slag en maken daarbij werk van grondige communicatie. Onze slogan luidt niet voor niets ‘samen sterk in verbouwingswerk’.

Interieurinrichting op maat: van woonkamer tot cottage

Waarom wij zo zeker zijn van het feit dat u een tevreden klant wordt? Omdat we van in het begin alles in het werk stellen om de perfecte interieurinrichting te realiseren. Zo werken wij in de ontwerpfase een gedetailleerde 3D-tekening uit, zodat u meteen een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Ongeacht het project: wij werken probleemloos in zowel woonkamer, living, slaapkamer, schoonheidssalon, cottage, frituur als herenhuis. Verder schikken wij ons naar de eisen van de klant: wil hij met een eigen interieurarchitect of (onder)aannemer werken? Geen probleem!

Klaar om van uw interieurdroom een droominterieur te maken? Neem dan vandaag nog contact op met ons, zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken.

Isoleren je ramen wel voldoende?
Test het met de energiecalculator!

Klik hier

Wil je meer weten over een project?
Aarzel niet om ons te contacteren.

Klik hier