Keukenrenovatie tot in de puntjes

Keukenrenovatie is één van de specialiteiten van Groep Cnudde. Uiteraard kunt u ook op ons rekenen voor totaalrenovaties, elektriciteitswerken, sanitair, algemene schrijn- en interieurwerken en de plaatsing van ramen in hout, pvc of aluminium. Maar voor deze klant pakten we heel specifiek de keuken aan, en dit tot zijn grote tevredenheid.

Keukenrenovatie als referentie

Vandaag geniet onze klant volop van zijn keuken. “Ik kan alleen maar zeggen: een dikke pluim voor de uitvoerders. Ik zal de coördinaten van Groep Cnudde zeker doorgeven aan familie en vrienden.”

Dat is meteen ook de drive achter ons vakmanschap: de tevredenheid van de klant. Of dat nu voor een keukenrenovatie of een andere – grote dan wel bescheiden – opdracht is.

 

Werken wij binnenkort ook uw keukenplannen uit tot een parel van afwerking en design? Laat ons iets weten via mail of telefoon, we maken zo snel mogelijk een afspraak!

dummy-person

Klant aan het woord

“De keukenrenovatie gebeurde op een heel correctie manier”, vertelt onze klant. “Zo hielden de vakmannen zich aan de afgesproken uitvoeringsdatum, wat in de bouwsector niet altijd evident is. Verder was de uitvoering gewoon af: het is echt merkbaar dat deze vakmannen werken met stielkennis en liefde voor het vak.”

Wil je meer weten over een project? Aarzel niet om ons te contacteren.

Klik hier