Ramen en deuren hout

Houten ramen en deuren plaatsen: van Oostende tot Gent en terug!

Houten ramen en deuren: een natuurlijk product voor een warm en verzorgd resultaat. Groep Cnudde is gespecialiseerd in de productie en plaatsing ervan. Ons werkterrein is Oost- en West-Vlaanderen: groot of klein project in Gent, Oostende, Brugge, Kortrijk of Waregem? Onze vakmannen staan in voor een perfect resultaat, dat naadloos in buitengevel of binnenmuur past. Schrijnwerk van topniveau!

Houten ramen: alleen maar troeven

De grootste troef van houten ramen is de natuurlijke look, die u bovendien in de kleur van uw keuze kunt laten afwerken. Verder passen ze ook in gelijk welk woningtype: klassiek, modern, cottage … Vervolgens zijn er de uitstekende akoestische en thermische eigenschappen. Ten slotte gaan houten ramen ook heel lang mee, op voorwaarde dat u ze regelmatig onderhoudt.

Houten deuren

Houten deuren kunnen het perfecte visitekaartje vormen van uw voorgevel of uw interieur. Ze geven het geheel elegantie en hun natuurlijke warmte vormt de perfecte finishing touch. Als ze bovendien goed geplaatst zijn – een garantie van Groep Cnudde – dan is het plaatje helemaal compleet.

Houten ramen en deuren: kostenplaatje

Groep Cnudde levert uw houten ramen en deuren in een veelheid van natuurlijke en standaardkleuren. Transparante of dekkende afwerking? Perfect mogelijk. De prijs van onze producten is niét standaard, maar stemmen we helemaal af op uw budget en project. Al uw houten ramen en deuren plaatsen of slechts eentje vervangen? Onze inzet is altijd dezelfde. En uiteraard hebt u bij ons de keuze tussen dubbele beglazing of hoogrendementsglas.

Overtuigd van de meerwaarde van houten ramen en deuren in uw nieuwbouw- of renovatieproject? Neem gerust contact op met ons, we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Isoleren je ramen wel voldoende?
Test het met de energiecalculator!

Klik hier

Wil je meer weten over een project?
Aarzel niet om ons te contacteren.

Klik hier