Ramen en deuren PVC

Pvc ramen en deuren

Pvc ramen en deuren plaatsen: sinds jaar en dag een specialiteit van Groep Cnudde. Onze reputatie van vakmanschap en kwaliteit zorgt ervoor dat wij ver buiten Oudenaarde (onze hoofdvesting) leveren en plaatsen: u vindt de resultaten van ons werk in Oost- en West-Vlaanderen. Woont u in Gent, Kortrijk, Brugge, Lokeren, Oostende of nog elders? Wij komen graag pvc ramen en deuren bij u plaatsen. Extra kwaliteitsgarantie is dat de pvc ramen en deuren van Deceuninck komen, sinds jaar en dag specialist én onze preferred partner!

De kwaliteiten van pvc ramen en deuren

Pvc is in de regel een stuk goedkoper dan hout of aluminium als materiaal voor ramen en deuren. Dat is een voordeel dat u meteen in de portefeuille voelt. Bovendien is pvc erg gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, om van de stevigheid nog maar te zwijgen. Kortom, deze kunststof kan ook in uw project voor een heuse meerwaarde zorgen. Zeker als we u nog vertellen dat we de pvc ramen en deuren in alle mogelijke kleuren kunnen leveren en plaatsen. En dat de plaatsing van onze pvc-ramen en -deuren voldoet aan de strengste Kiwa-normen en die zelfs overtreft!

De isolatiewaarde van pvc ramen

Pvc ramen hebben een grote thermische en akoestische isolatiewaarde en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden: overvloedig zonlicht, regeninslag, wind, noem maar op. In tegenstelling tot houten ramen moeten ze ook niet regelmatig worden geverfd of geolied. En vanzelfsprekend kunt u kiezen tussen dubbel of hoogrendementsglas.

Pvc deuren openen deuren

Met pvc deuren haalt u onderhoudsvriendelijke, fraai ogende kwalitatief hoogstaande producten in (of aan) huis. Wist u trouwens dat wij de ramen ook kunnen leveren met een houtreliëf, zodat ze 100 procent natuurlijk ogen en (bijna) niet meer te onderscheiden zijn van houten deuren?

Binnenkort pvc ramen en deuren in uw project

Plant u een nieuwbouw of renovatie? Een deel- of totaalproject? Wij nemen graag de plaatsing van de pvc ramen en deuren voor onze rekening. Uiteraard produceren en leveren wij ook in hout en aluminium, en altijd tegen de juiste kostprijs.

Wilt u meer weten over de troeven van pvc ramen en deuren? Of meteen een bestelling plaatsen voor uw woning of appartement? Mail of bel ons, we zitten zo snel mogelijk samen om uw plannen en dromen te bespreken.

Isoleren je ramen wel voldoende?
Test het met de energiecalculator!

Klik hier

Wil je meer weten over een project?
Aarzel niet om ons te contacteren.

Klik hier