Badkamerrenovatie: geen probleem voor ons vakmanschap

Badkamerrenovatie behoort al jarenlang tot de corebusiness van Groep Cnudde. Een specialiteit die wij heel serieus nemen. Zeker omdat de badkamer vandaag zoveel meer is dan de ruimte waar men zich klaar maakt om de dag te beginnen of af te sluiten: het is een plaats waar wordt geleefd, een plaats waar ook steeds meer aandacht wordt besteed aan design en comfort. Voor dergelijke projecten zetten wij ons dus 100 procent in (maar uiteraard ook voor totaalrenovaties, elektriciteitswerken, sanitair, algemene schrijn- en interieurwerken en de plaatsing van ramen in hout, pvc of aluminium – kortom, onze andere specialiteiten).

Binnenkort ook uw badkamerrenovatie?

“Het resultaat mag er zijn, zoveel is zeker. Een pluim voor het hele team dat dit prachtresultaat heeft gerealiseerd en aan de zaakvoerder om alles in goede banen te leiden – steeds in overleg met ons. Kortom, we zijn héél tevreden over de uitgevoerde werken.”

Wordt u de volgende tevreden klant van Groep Cnudde? Dankzij een badkamerrenovatie of een andere opdracht? Geef ons gerust een seintje – wedden dat het de start wordt van een mooie samenwerking?

Locatie Gent
dummy-person

Project in goede banen

Onze klant is iemand die voor zijn badkamerrenovatie een beroep op het vakmanschap van Groep Cnudde. “Alles wat beloofd was, hebben ze tot in de kleinste details afgewerkt”, getuigt hij. “Toen bleek dat nog één kleerhanger extra besteld moest worden, hebben ze hier meteen werk van gemaakt.”

Blog berichten gerelateerd aan deze pagina

RenovatiepremieRenovatiepremieLees meer

Wil je meer weten over een project? Aarzel niet om ons te contacteren.

Klik hier